maandag 27 oktober 2014

Kota Kinabalu, laatste dag

We hebben allemaal lekker geslapen en zijn heerlijk uitgerust. Na het ontbijt zijn we op zoek gegaan naar lekkere koffie en vonden die op de hoek van de straat.

We hebben vandaag afgesproken met Jan een neef van Aad. Zij hebben elkaar ongeveer 30 jaar niet gezien, Jan woont hier met zijn vrouw Prema. Bij de koffietent werden we opgehaald door Jan.

Jan heeft ons toen Kota Kinabalu laten zien. Daarbij zijn we natuurlijk ook naar de grote moskee geweest. Nu hadden we wel verwacht dat je hier goed gekleed moet zijn voordat je naar binnen mag, maar bedekte schouders en knieën was niet genoeg. We moesten echt helemaal aangekleed worden zoals de moslims. Bij 30 graden is dat best wel warm.

De moskee zag er van buiten erg mooi uit, maar viel van binnen een beetje tegen, dat was dan wel weer jammer. de kinderen die er rondliepen hebben wel weer hun ogen uitgekeken.

Na nog een kleine rondrit door Kota Kinabalu zijn we naar het huis gegaan van Jan en hebben we kennis gemaakt met zijn vrouw Prema. Dat was een zeer gastvrij en vrolijk ontvangst. We hebben hier heel lekker gegeten, bijgepraat en veel gelachen.

Jan en Prema bedankt voor de heerlijke gastvrijheid!

's Avonds heeft Jan ons naar het vliegveld gebracht voor onze terugreis naar Kuala Lumpur..
Nog een dag in Kuala Lumpur en dan zit ons avontuur in Maleisië er alweer op.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten