donderdag 16 oktober 2014

We zijn in Kota Kinabalu


Eindelijk....we zijn er!! Na een lange maar prima trip zijn we aangekomen in Kota Kinabalu (Borneo).
Max heeft ons woensdag gezellig afgezet op Schiphol, waarna wij na de incheck nog heerlijk op ons gemak een hapje hebben gegeten.

Om 20.50 gingen we de lucht in en ik moet zeggen, dat was toch heel even wel een dingetje. Grapjes die je normaal maakt maar achterwege gelaten en toch even een ongemakkelijk gevoel.
Gelukkig was dat snel weg en hebben we een prima vlucht gehad! Om 15.00 uur lokale tijd waren we dan ook in Kuala Lumpur.

Na aankomst op Kuala Lumpur de koffers opgehaald en de weg zoeken naar vertrek richting Borneo. Het vliegveld in KL is zo groot dat we met een trein...ja echt, (we moesten zelfs een kaartje kopen) naar KLIA2 moesten om in te checken. We zijn blij dat we voldoende overstap tijd hebben genomen want hier gaat echt wel tijd in zitten.

Rond 16.30 uur waren we bij de juiste gate, dus netjes op tijd 17.00 uur ging de gate dicht??? Met een kleine vertraging van een half uur gingen we in een enorme onweersbui richting Borneo. Gelukkig hebben we de regen achter ons gelaten :-)

Nu zitten we heerlijk in het hotel, we hebben een heerlijke kamer op verdieping P, eigenlijk de 13e of zoals wij het noemen "het Penthouse".
We zijn net nog even het beperkte nachtleven van Kota Kinabalu ingedoken. Het is hier net als in Vietnam, alles gaat om tien uur dicht, het enige verschil is dat hier de barretjes langer open zijn. boffen wij even!!

Morgen worden we om 09.00 uur opgehaald en gaat ons driedaagse avontuur in de Rimboe beginnen. We hebben er enorm veel zin in en zijn zeer benieuwd wat we allemaal tegenkomen!
Morgen is nog wel lekker toeristisch, we gaan naar de Hot Springs en we gaan een Canopy Walk hoog in de bomen doen. Daarna gaan we de Bush in richting Eco-Lodge en gaat voor mij het echte feest beginnen.

Maar voor nu lig ik een heerlijk bed op een schitterde hotelkamer en ga ik zo ff heerlijk warm douchen. Over een dag of drie horen jullie hoe ons avontuur in het regenwoud verlopen is.

Voor jullie nog een fijne dag, wat ons betreft, slaap lekker.

3 opmerkingen: